OM OSS

HAPPY PAWS

Du hittar Happy Paws i Sundsvall, vi erbjuder tjänster så som dogwalking, hundkurser & produktförsäljning m.m. 

Med min verksamhet vill jag öka kunskapen och förståelsen kring hundar och deras behov, och på ett pedagogiskt sätt hjälpa hundägare och deras hundar till en trygg, härlig, och viktigast av allt rolig tillvaro tillsammans. 

För mig är det viktigt att du och din hund blir hörd och sedd, jag tar mig tid för, och ser den enskilda individen och arbetar efter hundens förutsättningar, jag vill helt enkelt ge dig och din hund det bästa. 

Din hund är i goda händer, jag arbetat med positiva och individbaserade träningsmetoder, allt för att skapa en bra relation mellan dig och din hund!

VÅRT TEAM

Här hittar ni mer information om oss i personalstyrkan 

Jannike Ljusner

Ägare / Instruktör

Jag som driver Happy Paws heter Jannike Ljusner och är diplomerad hundinstruktör.

Jag är uppvuxen i lantmiljö utanför Sundsvall med hundar, katter och kor runt hörnet. Min uppväxt bidrog troligtvis till mitt stora intresse och engagemang för djur och då i synnerhet hundar. 

Skaffade min egna hund, Inja, nu en 7 årig Shiloh Shepherd tik, i samband med att jag skaffade henne växte intresset ännu mer för hundar och nu har jag äntligen mitt egna företag där jag får träffa dessa härliga varelser på arbetstid. 

Att få arbeta med hundar är underbart! Det bästa för mig är att se när det klickar, när hund och ägare arbetar och växer som individer och tillsammans.

Diplomerad Hundinstruktör, Hundens Hus, 2015 – 2016

Linnéa Sjölinder

Dogwalker

Jag heter Linnéa Sjölinder, är född 1999 och är dogwalker på Happy Paws. Jag är uppvuxen i ett hus med mycket olika sällskapsdjur, redan som ung var mitt intresse för djur stort. På gymnasiet så pluggade jag djurvård och blev utbildad som det när jag tog studenten 2018.

Vi skaffade en engelsk springel spaniel när jag var yngre och där väcktes intresset för hundar och träning ännu mer. Jag älskar att se djur utvecklas, särskilt hundar som går att träna väldigt mycket och till olika saker.

På fritiden så gillar jag att umgås med familj och vänner, vara ute och gå och mysa med mina egna katter.